Noutăţi

 

 • CMEMS BS TRAINING WORKSHOP


  Loc: INCDM “Grigore Antipa” Constanţa, România [26-27 Iunie 2019]

  In perioada 26-27 Iunie 2019 va avea loc atelierul cu titlul “Black Sea CMEMS Training” în Constanța (Romania), găzduit de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Marină “Grigore Antipa”, cu sediul în Bulevardul Mamaia nr. 300.
  Informaţii relevante puteţi găsi la adresa:
  http://marine.copernicus.eu/copernicus-marine-service-training-workshop-for-the-black-sea-region/
  sau aici
 • Workshop-uri în cadrul Proiectului European Orizont 2020 COASTAL


  Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină “Grigore Antipa” Constanța marchează celebrarea Zilei Internaționale a Mării Negre prin organizarea, în zilele de 30 și 31 octombrie 2018, a trei workshop-uri în cadrul Proiectului European Orizont 2020 COASTAL (Platformă colaborativă pentru integrarea activităților terestre și maritime), privind interacțiunile dintre uscat și mare cu temele “Creșterea Albastră”, pescuit și acvacultură și turism.
  Scopul proiectului este de a dezvolta recomandări și scenarii concrete de politici care să permită dezvoltarea economică a regiunii, cu o presiune redusă asupra mediului, participanții fiind factori interesați din județele Constanța și Tulcea.
  Comunicatul de presă poate fi consultat aici

  Proiectul COASTAL a primit finanțare în cadrul programului de cercetare și inovare al Uniunii Europene Orizont 2020, în temeiul contractului de finanțare nr. 773782.
Evenimente desfăşurate - click pentru detalii